@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Pinnacle Dansk
20.03.2023

Pinnacle Dansk

Pinnacle er en online gaming hjemmeside, som opstod i 1998, er privatejet og har sit hovedkvarter i Holland. De er tidl…

Image: Pixabay, 472301

Pinnacle er en online gaming hjemmeside, som opstod i 1998, er privatejet og har sit hovedkvarter i Holland.

De er tidligere kendt som Pinnacle Sports, men skiftede navn i 2016, da de fik domænet på navnet Pinnacle. Firmaet har kunder i over 100 lande og deres platform er også tilgængelig på intet mindre end 19 forskellige sprog.

Firmaet er mest kendt for deres Sports Betting, men tilbyder også Poker, Keno, Roulette, Blackjack m.fl. Blandt andet Keno er der nok mange af os, der har hørt om før.

I 2010 bliver firmaet de første til at tilbyde odds på computerspil, såkaldt eSport. Det starter mere eller mindre ud som et eksperiment, men overrasker alle og bliver enormt populært efter kort tid. Det bliver en kæmpe succes og fra 2010 til 2014 fordobler markedet gradvist hele tiden. I 2014 opnår de en milepæl med 1 million bets på eSport. I 2017 er tallet fem millioner.

Jeg har ikke selv hørt om firmaet, men er lidt inde i verden med gaming. Det er vildt at se, den udvikling esporten har taget bare igennem de seneste 5-10 år. Der er nu folk, der lever af at streame og platforme laver live-udsendelser på TV eller streaming-tjenesten Twitch, hvor mange sidder dagligt og donerer penge til personer, der lever af at spille computerspil.

Men ligesom i fodbold, hvor der kan komme forskellige resultater, kommer der selvfølgelig også forskellige resultater i de forskellige spil, hvor hold spiller mod hinanden.

Du læser dette indlæg, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hvor du shopper et stort sortiment med smykker til mænd. Derfor er dette indlæg ikke upartisk.