@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvad Er Pinnacle?
25.01.2022

Hvad Er Pinnacle?

Pinnacle er en online gaming hjemmeside, som opstod i 1998, er privatejet og har sit hovedkvarter i Holland.De er tidlig…

Image: Pixabay, ExplorerBob

Pinnacle er en online gaming hjemmeside, som opstod i 1998, er privatejet og har sit hovedkvarter i Holland.

De er tidligere kendt som Pinnacle Sports, men skiftede navn i 2016, da de fik domænet på navnet Pinnacle. Firmaet har kunder i over 100 lande og deres platform er også tilgængelig på intet mindre end 19 forskellige sprog.

Firmaet er mest kendt for deres Sports Betting, men tilbyder også Poker, Keno, Roulette, Blackjack m.fl.

I 2010 blev firmaet de første til at tilbyde odds på computerspil, såkaldt eSports. Det startede mere eller mindre ud som et eksperiment og som et forsøg, men overraskede alle og blev enormt populært efter kort tid. Det blev en kæmpe succes og fra 2010 til 2014 fordoblede markedet gradvist hele tiden. I 2014 nåede opnåede de en milepæl med 1 million bets på eSport. I 2017 var tallet fem millioner.

Jeg har ikke selv hørt om firmaet, men er lidt inde i verden med gaming. Det er vildt at se, den udvikling esporten har taget bare igennem de seneste 5-10 år. Der er nu folk, der lever af at streame og platforme laver live-udsendelser på TV eller streaming-tjenesten Twitch, hvor mange sidder dagligt og donerer penge til personer, der lever af at spille computerspil.

Men ligesom i fodbold, hvor der kan komme forskellige resultater, så kommer der selvfølgelig også forskellige resultater i de forskellige spil, hvor hold spiller mod hinanden.

Til slut vil vi hurtigt takke Perlen Odense for have støttet muligheden for at udarbejde, sidens tekst. Hos Perlen Odense finder du en lang række lækre produkter - eksempelvis: smykker. Det gør hverken til eller fra, men det er information, du bør vide.