@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Hvad Er Meta Film?
25.05.2022

Hvad Er Meta Film?

Meta film er et firma, som producerer film i Danmark og i udlandet. De er grundlagt af Meta Louise Foldager Sørense…

Image: Pixabay, mohamed_hassan

Meta film er et firma, som producerer film i Danmark og i udlandet. 

De er grundlagt af Meta Louise Foldager Sørensen i 2012 og har et fokus på film, der er arthouse og eksklusive.

De er baseret på det innovative og kreative aspekt og arbejder altid hen imod at fremstille film, som bliver de bedste og med de mest kreative mennesker indblandet.

Firmaet er selvstændigt og når der kommer en ny film på væggen, er der et fokus på, at det skal være de rette firmaer med ind over. Dette vil sige, at forskellige firmaer bliver udvalgt med en tanke bag, og at det ikke nødvendigvis altid er de samme virksomheder, der er med i alle film.

Herunder har de også et fokus på altid at blande erfarne og nye mennesker, så nye talenter også kan blive udviklet og fortsætte branchen.

En meget successrig film, hvor deres navn står på, er blandt andet Sommeren '92. Kender du ikke filmen, vil jeg klart anbefale den, også selvom du måske ikke er den store fan af fodbold. Den tager udgangspunkt i inden, under og efter vi vandt EM i fodbold og hvordan op- og nedture var med til, at holdet alligevel var med til, at de vandt til sidst.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se Perlen Odense. Perlen Odense er kendt for at sælge f.eks: smykker til kvinder. Heraf mærkatet, som du ser øverst.