@import url(font-awesome.min.css); /* Massively by HTML5 UP html5up.net | @ajlkn Free for personal and commercial use under the CCA 3.0 license (html5up.net/license) */ /* Wrapper */ #wrapper { background-color: #212931; background-image: url("../../images/overlay.png"), linear-gradient(0deg, rgba(0, 0, 0, 0.1), rgba(0, 0, 0, 0.1)), url("../../images/bg.jpg"); background-size: auto, auto, 100% auto; background-position: center, center, top center; background-repeat: repeat, no-repeat, no-repeat; background-attachment: fixed, fixed, fixed; } #wrapper.fade-in:before { display: none; } /* Intro */ body.is-preload #intro { opacity: 1; } body.is-preload #intro:not(.hidden) + #header + #nav { -moz-transform: none; -webkit-transform: none; -ms-transform: none; transform: none; opacity: 1; } Er Kursus Nødvendig For Videoredigering? Få Svaret Her - avdk.dk
30.06.2021

Er Kursus Nødvendig For Videoredigering? Få Svaret Her

I dette indlæg vil jeg kort fortælle om det er nødvendigt at have en kursus indenfor videoredigering. Find svaret forned…

Image: Pexels.com

I dette indlæg vil jeg kort fortælle om det er nødvendigt at have en kursus indenfor videoredigering. Find svaret forneden. 

Flere og flere er begyndt at se YouTube videoer her i Danmark og så er det heller ikke mærkeligt hvis du også får lyst til at lave videoer. Det er bare noget du skal kaste dig ud i, ligesom dine favorit youtubers. 

Det kræver ikke noget specielt. Du kan lave lige det du vil, så længe der er folk der gider at se det. Der er jo utallige af katte videoer på Youtube som har flere millioner af views og ingen ved hvorfor. 

Men hvis du gerne vil gøre mere ud af dine Youtube videoer, så skal du helt sikkert lære at videoredigere. Det er heldigvis også noget af det sjoveste ved at lave youtube i følge mig. Men hvad kræver det? 

Det kræver sådan set ikke så meget. Der findes mange redigeringsprogrammer derude som er gratis og så er der heldigvis en masse kurser du kan tage på nettet, bl.a. Youtube. Det er ikke nødvendigt, at tage decideret kursuser. 

Men at betale for et kursus er slet ikke nødvendigt. Mange youtubers idag har nok også lært at redigere, ved at se disse gratis tutorials og se bare hvor de er idag. 

OBS: som markatet øverst viser, så er den ovenstående tekst, udarbejdet med økonomisk finansering fra avXperten. Derfor kan vi på glædeligvis opfordre dig til at kigge ind og finde trådløst headset.